Gabinet d'assessorament i gestió laboral, fiscal i comptable.

El tipus de retenció o ingrés a compte que s’aplica amb caràcter general a l’Impost sobre Societats també es redueix, i serà del 19 % a partir de 2016. 

El tipus de gravamen general serà del 25 % a partir de 2016. No obstant això, les entitats de nova creació que executen activitats econòmiques tributaran, en el primer període impositiu en què la base imposable resulti positiva i en el següent, el tipus del 15 %, excepte que hagin de tributar a un tipus inferior. Aquest tipus reduït no es pot aplicar a les entitats patrimonials. 

Elimina l'escala de tributació del règim fiscal de les empreses de reduïda dimensió.  Per tant el tipus de gravamen serà del 25% per a tota la base imposable a partir de 2016. 

Redueix els percentatges de deducció per reinversió de beneficis extraordinaris amb  operacions a termini o amb preu ajornat, que seran del 7 % i 12 % para les rendes integrades a la base imposable dels períodes impositius iniciats a partir de 01-01-2016.

NOVA GESTIO, S.C.P. usa cookies pròpies (necessàries) i de tercers per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el tràfic. A més a més, compartim informació sobre l’ús que faci d’aquest lloc web amb els nostres partners de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els que poden combinar-la amb altra informació que els hi hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir de l’ús que hagi fet dels seus serveis. Més informació
Configuració